Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
  • Copenhagen City School
  • Gl. Kongevej 15C, 1610 Kbh. V

Curiosity Diversity Engagement

Billedet på sidehoved

København har fået en ny ungdomsrådgivning!

Headspace er en anonym ungdomsrådgivning til de 12-25-årige, som nu har eksisteret i fire måneder. I disse fire måneder har 82 unge, som havde brug for nogen at tale med, været i kontakt med headspace i København. På landsplan har 354 unge enten lagt vejen forbi et af vores 6 centre eller på anden vis været i kontakt med headspace.

 

I Headspace er alle unge, uanset deres udfordringer, velkomne. Det kan være alt fra konflikter med familien, svære følelser som angst, ensomhed eller lavt selvværd. Det kan også være behov for praktisk hjælp som at henvende sig til kommunen eller opsøge lægen. Med andre ord arbejder vi i headspace for, at unge som mistrives, kan have en indgang til hjælp i stedet for at blive sendt rundt til flere forskellige offentlige og private tilbud.

En stor del af de unge vil profitere af at komme i centret til rådgivende samtaler med ansatte og frivillige.  De unge, som har brug for mere hjælp, end vi kan give dem i headspace, bliver fulgt på vej til det rigtige sted.

I hvert center er der ansat 3 fuldtidsansatte rådgivere og en socialfagligmedarbejder fra kom­munen. Der er dertil tilknyttet 20-30 frivillige rådgivere i hvert center. Disse er dels studer­ende samt færdiguddannede fagfolk inden for de sociale-, sundheds- eller psykologiske/pædagogiske fagområder.

 

Headspace København ligger i Ravnsborggade 2-4, 4. sal på Nørrebro og har åbent tirsdag-torsdag kl. 12-20 samt søndag 14-18. Man kan ringe og aftale en tid på 5373 3001 eller komme uanmeldt i åbningstiden.