Copenhagen Euro-School er en non-profit privatskole, anerkendt af den danske stat og underlagt både statsvedtægterne og den Danske Privatskole Lov. Hovedparten af vores finansiering kommer fra statstilskud og skolepengene dækker omkring 25-30 % af budgettet. Skolen er medlem af Danmarks Privatskoleforening, en organisation som tilbyder en række ydelser til de ca. 400 medlemsskoler.

Det overordnede ansvar for skolens drift påhviler bestyrelsen, hvoraf alle fem medlemmer skal være forældre til børn på skolen. Udover det økonomiske ansvar, er bestyrelsen ligeledes med til at fastsætte skolens overordnede mål og pædagogiske principper. De godkender desuden også alle de væsentlige beslutninger, der vedrører skolens liv.

Bestyrelsen mødes med skolens ledelse og en lærerrepræsentant hver anden måned. Medlemmer bliver valgt for en 4-årig periode på skolens årlige generalforsamling, hvor budgettet også fremlægges. (Se også skolens vedtægter.)

Alle forældre til et barn på skolen kan stille op til bestyrelsen.

Bestyrelsen:
Formand: Lars Hejlskov