Kære forældre til børn i kommende 0.klasse

Dit barn har været inviteret til at komme på besøg i 0.klasse sammen med jer og kender derfor muligvis lidt til de nye omgivelser på skolen og SFO’en og har mødt nogle af de voksne og børn i kommende 1. klasse.

Vi opfordrer meget til, at børnene starter i SFO’en i ugen op til første skoledag. Det er med til at skabe en tryg overgang fra børnehave til skole og SFO.

Børnene vil stifte kendskab til rammerne, omgivelserne og ikke mindst de voksne, som de skal være sammen med i skolen og SFO’en efter skolestarten. Der er i denne uge langt færre børn i SFO’en og ingen børn i skolen, hvilket giver en roligere og mere overskuelig introduktion til livet i SFO’en.

Kære forældre til nye børn på skolen og i SFO’en.

I er meget velkomne til at aftale med os, at I kommer på besøg inden jeres barn skal starte hos os.