Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
  • Copenhagen City School
  • Gl. Kongevej 15C, 1610 Kbh. V

Curiosity Diversity Engagement

Billedet på sidehoved

Ligesom alle andre skoler i Danmark har vi en uddannelsesvejleder tilknyttet skolen, som kan støtte og vejlede eleverne i deres valg af videreuddannelse. Selvom de fleste af vores elever vælger gymnasiet, er der også en del andre muligheder, deriblandt 10. klasse, som kan være et godt alternativ for nogle af vores elever.

.

 

Denne proces begynder allerede på mellemtrinnet, således at 9. klasses elever allerede har en idé om, hvad de vil, efter de bliver færdige på CCS. For at hjælpe vores elever til at vælge den bedste mulighed, holder vi uddannelsesaftener, så forældre får information om alle de muligheder, der er efter 9. klasse. Eleverne hører mere om de forskellige tilbud på orienteringsaftener, som bliver arrangeret af forskellige ungdomsuddannelsesfaciliteter, og man kan også aftale elevbesøg. Desuden har 8. klasses elever en uge, hvor de besøger forskellige uddannelsessteder. Vores uddannelsesvejleder afholder individuelle møder med 8. og 9. klasses elever, og overser også ansøgningsprocessen, samt hjælper eleverne med deres individuelle uddannelsesplan. Skolelederen arbejder tæt sammen med vejlederen og er ansvarlig for, at ansøgningerne bliver sendt afsted i tide. 9. klasses forældre bliver informeret om alt dette i løbet af skoleåret. 

Vi gør selvfølgelig vores bedste for at sikre os, at hver elev vælger den mulighed, der bedst passer til dem, som led i deres videre uddannelse.